webclip-mucow-icon

ADVENTURE

ON DEMAND

Beleef een verantwoord avontuur met TRAVEL and MORE off-road rijden. Dit is een buitengewone ervaring bij tal van festiviteiten zoals incentive, verjaardag en jubileum, personeelsfeest, opendeurdag, klantenbedanking, enz.

 

Steeds werken wij op maat. Dit kan vanaf één dag tot en met een (verlengd) weekeinde, altijd 'all-in'!

ADVENTURE ON DEMAND

VERANTWOORD AVONTUUR VOOR IEDEREEN. OOK VOOR JOU!

Vader (van twee dochters) schenkt aan z'n schoonzonen een 4x4 weekeinde. Dankzij de TRAVEL and MORE auto, het programma en de begeleiding beleven ze alle drie aan het stuur een onvergetelijke weekeinde op de vele onverharde paden.

CADEAU hoeft niet saai te zijn. Je wilt je ouders feliciteren met hun huwelijksverjaardag, de verjaardag van je broer of zus vieren, je partner bedanken, je collega die met pensioen gaat in de bloemen zetten. Er zijn tal van festiviteiten waarbij je op ons beroep kan doen. Vermits we op maat werken, maken we er samen een unieke beleving van.

Dochter en zoon, 4x4 enthousiastelingen, geven aan pa voor z'n verjaardag een uitstap cadeau. Dankzij de TRAVEL and MORE auto, het programma en de begeleiding beleeft pa aan het stuur een onvergetelijke dag op de onverharde baantjes.

UITSTAP om kennis te maken met het 4x4 rijden of om je eigen wagen (beter) te leren kennen of om bepaalde technieken te verbeteren of gewoon om een fijne dag te beleven of om je oriëntatietechnieken bij te schaven. We helpen je graag zo’n onvergetelijke dag mee te beleven.

De zaakvoerder wil het personeel bedanken voor hun inzet. Met een tweede evenement worden ook de trouwe klanten beloond. Beide groepen beleven een verantwoord en uitzonderlijk avontuur dat hen nog lang zal bijblijven.

TEAMBUILDING voor werknemers, bedanking voor trouwe klanten, unieke attractie tijdens een opendeur, enz.

Er zijn redenen genoeg om op TRAVEL and MORE een beroep te doen voor een verantwoord én uitzonderlijk avontuur: off-road rijden!

Beleef een verantwoord avontuur met TRAVEL and MORE: off-road rijden. Dit is een buitengewone ervaring bij tal van festiviteiten zoals incentive, verjaardag en jubileum, personeelsfeest, opendeur, klantenbedanking, … Dit kan met eigen (4x4) wagens of met onze huurwagen(s). Steeds werken wij op maat. Dit kan vanaf een hele dag tot en met een (verlengd) weekeinde, altijd ‘all-in’!

TRAVEL and MORE reist (in overleg) met jullie mee bij off-roadactiviteiten. Als begeleider, cateraar, EHBO, fotograaf, … Maar jullie rijden steeds voorop om van het beste zicht te genieten. Ook zijn individuele excursies, randactiviteiten, stops, … mogelijk. Dit alles wordt voorafgaandelijk besproken, uitgewerkt en in een gepersonaliseerde detailbrochure gegoten. Zodoende reizen jullie individueel, maar niet alleen!

 

 

helemaal weg van de weg

TRAVEL and MORE

KWALITIJD bv

Hoogkamerstraat 160

9140 Temse

+323 710 95 42

info@travelandmore.be

Onafhankelijk reisbureau dat enkel AUTOREIZEN, KLEINSCHALIGE EVENTS en INCENTIVES op maat aanbiedt. Specialiteit avontuurlijke reizen, al dan niet met eigen 4x4.

TRAVEL and MORE